VLOG: Verslag Minidog Funday Den Bommel
05 juni 2016 
2 min. leestijd

VLOG: Verslag Minidog Funday Den Bommel

Zoooo wat een dag! We zijn terug uit het zonnige Den Bommel waar Henriette vandaag de minidog funshow organiseerde. Natuurlijk hebben we naast foto’s ook een filmpje gemaakt. Liever lezen? Scroll dan even naar beneden :)

5 juni 2016, ruim 1200 chihuahua’s, een heerijk zonnetje en een enorm terrein. Dat móet een succes zijn toch? Ja, dat was het wat ons betreft ook. Als jullie vaker naar chihuahua events gaan dan kennen jullie Henriette vast wel. Ze organiseert al ruim 9 jaar evenementen en doet iedere keer weer haar best om het iedereen naar zijn zin te maken. Iedere keer worden de events succesvoller. Zelfs zo succesvol dat haar vorige evenement in Rotterdam en in Puttershoek iets te weinig ruimte hadden. Dit jaar pakt zij het anders aan met een groter terrein midden in het platteland van Den Bommel.

Het eerste dat ons opviel was het enorme lichtbord langs de weg waarop stond dat iedereen voor het chihuahua event bij de stoplichten links kon parkeren. Heel erg prettig dat dit zo goed is aangegeven! Links was inderdaad een groot terrein waar zelfs ik, met mijn inparkeer skills, nog heel makkelijk een plekje zou kunnen vinden. Na een korte wandeling, een eng stoplicht (zie filmpje) en nog een korte wandeling kwamen we aan op het terrein van een grote loods met aansluitend restaurant. Eenmaal langs de kassa kwamen we vrijwel direct op het ‘marktterrein’. Ontzettend veel kraampjes met zoals altijd alle soorten tuigjes, jasjes, pakjes, mandjes en andere accessoires. Het viel mij op dat er dit keer ook veel kraampjes waren met artikelen voor de baasjes. Erg leuk! Denk dan aan chihuahua t-shirts, portemonnees en dingen voor in huis. Omdat het zo ontzettend warm was besloten we al snel dat we op zoek gingen naar een plekje uit de zon. Een vriendelijke mevrouw wees ons op de loods waar je naast een drankje drinken ook een potje bingo mee kon spelen of lekker uit kon rusten. Ideaal dus! Vooral als je net zoals ons ook een puppy mee hebt die buiten de loods steeds probeert alle stenen van het terrein op te knabbelen ;). Even wat andere afleiding dan al die stenen kan nooit kwaad.

Maar dat was nog niet alles! We liepen een hoekje om een klein bruggetje over waarna we op een nieuw, iets kleiner, marktterrein op gras kwamen. Hier waren nog wat kraampjes te vinden en hier werd de hondenkeuring georganiseerd. Leuk gedaan, iedereen die mee deed met de keuring kreeg sowieso een beker in de vorm van een plakkaat mee.

Tot slot zijn we ook nog een kijkje wezen nemen op een groot losloop veld verderop. Dit veld hoort bij het terrein en is omringd door een greppel. Zo is de kans dat je je hondje kwijt raakt erg klein. We konden Bruce en Zoë hier even lekker uit laten razen. Het viel ons wel op dat het hier extreem rustig was. Waren mensen niet op de hoogte dat dat er was? Of was het gewoon te warm? Wij vonden het in ieder geval niet erg, zo hadden we even lekker een heel veld voor onszelf. Luxe!

We zijn hierna nog heel even gaan afkoelen in de loods. Daar kwam ik Henriette met haar dochter tegen waarmee ik samen een stukje heb opgenomen voor in het videoverslag. We hebben ook nog even flink gelachen over hoe natuurlijk ze dat af ging. Nogmaals super bedankt, jullie zijn toppers! ;)

Hierna zijn we lekker richting huis gegaan. We hadden verwacht even een rondje te lopen en daarna naar huis te gaan maar we zijn er uiteindelijk ruim 2 uur geweest. Alles was ruim opgezet, het weer zat mee, aan alles was gedacht. We hebben een topdag gehad.

Het hele team van Minidog Funday, bedankt! En wie weet tot de volgende keer!

Over de schrijver
Mijn naam is Ester Gennisse en ik ben eigenaresse van chihuahuauitjes.nl In de zomer van 2018 besloot ik fulltime ondernemer te worden om zo volop te kunnen bouwen aan het chihuahua imperium waarmee ik o.a. toffe evenementen organiseer voor chihuahua's en hun baasjes.
Reactie plaatsen