Met Bruce op pad: Burgemeester Hoekstrapark, Zoetermeer
09 december 2015 
0 min. leestijd

Met Bruce op pad: Burgemeester Hoekstrapark, Zoetermeer

Jeeeeej! Onze eerste vlog staat online! Weten jullie nog dat ik schreef over ons bezoekje aan het Burgemeester Hoekstrapark in Zoetermeer? Uiteraard namen wij ook de camera mee, en we hebben een leuk fimpje voor jullie gemaakt. Check hem hier:

Hebben jullie dit park ook wel eens bezocht? En wat vonden jullie ervan? Laat het mij even weten in de comments!!

Over de schrijver
Mijn naam is Ester Gennisse en ik ben eigenaresse van chihuahuauitjes.nl In de zomer van 2018 besloot ik fulltime ondernemer te worden om zo volop te kunnen bouwen aan het chihuahua imperium waarmee ik o.a. toffe evenementen organiseer voor chihuahua's en hun baasjes.
Reactie plaatsen