VLOG: 9e editie van het Chihuahua uurtje
26 mei 2016 
0 min. leestijd

VLOG: 9e editie van het Chihuahua uurtje

Hi allemaal!

Afgelopen zondag 22 mei was het tijd voor alweer de 9e editie van het bekende Chihuahua uurtje in Hondenspeeltuin Bello in Rotterdam! Met onze camera in de aanslag hebben Jeroen en ik stoere sfeeropnames gemaakt om aan jullie te laten zien dat het, ondanks regenachtig weer, toch twee hele leuke gezellige uurtjes geworden zijn. We kijken nu alweer uit naar de 10e editie! Of wil je liever de foto’s zien? Bekijk ze op onze Facebookpagina. Veel kijkplezier!

Liefs,

Ester

Over de schrijver
Mijn naam is Ester Gennisse en ik ben eigenaresse van chihuahuauitjes.nl In de zomer van 2018 besloot ik fulltime ondernemer te worden om zo volop te kunnen bouwen aan het chihuahua imperium waarmee ik o.a. toffe evenementen organiseer voor chihuahua's en hun baasjes.
Reactie plaatsen