Verslag Chihuahua Valentijnsshow Oud-Gastel
13 februari 2016 
1 min. leestijd

Verslag Chihuahua Valentijnsshow Oud-Gastel

‘Huh waar is het dan?’ vroeg ik Jeroen nadat wij het zoveelste landweggetje ingeslagen waren en de Tom-tom maar bleef aangeven dat we er bijna waren. De chihuahua show van vandaag werd georganiseerd in Oud-Gastel, een klein en schattig dorps dorpje in Brabant. En na nog een paar bochten zagen we een bordje met ‘manege Reigershof’. Jup, gevonden! Toen we het terrein op reden waren we even bang dat we nergens konden parkeren. Maar parkeren was geen enkel probleem; naast de manege ligt een groot terrein waar zelfs ik als probleem parkeerder prima uit de voeten zou kunnen.

Gearriveerd! Bij binnenkomst werden we verwelkomd door een vriendelijke mevrouw die ons na betaling van de entree een mooi fluoriserend roze armbandje overhandigde. Jeroen wilde hem niet eens even om doen, snappen jullie dat? 😉

Eenmaal in de manege zelf was het een drukte van jewelste. Gelukkig was daar niet heel veel van te merken omdat de binnenbak waarin de kraampjes en keur kringen stonden enorm was. Geen gedring dus, lekker vrij rondlopen en op je gemak snuffelen bij de vele kraampjes. En nog een pluspunt; in de binnenbak ligt zand! Bruce vond het geweldig om hier eens even zijn graaftechnieken te oefenen. Leuk voor hem, minder voor mij toen er vanmiddag een volledige zandbak aan Bruce zijn rondvliegende zand uit mijn laarzen kwam haha!

Een rondje langs de kraampjes en heel veel foto’s (we hebben er bijna 100 gemaakt, oeps!) verder hadden wij het, net als Bruce, koud. Gelukkig hadden de organisatoren daar ook aan gedacht. Binnen konden bij de bar een hapje en drankje worden gekocht en net voor de binnenbak stonden warmtelampen en bankjes. Heerlijk! Zo voelden wij onze handen en voeten snel weer. Heel veel chi’tjes zaten daar zichtbaar te genieten van de warmte. Ook super leuk om een aantal Chihuahuauitjes bezoekers tegen te komen. Echt heel leuk om jullie eens ‘live’ gezien en gesproken te hebben!

Er werd een loterij en verschillende (fun)keuringen georganiseerd die duidelijk omgeroepen werden. Leuk dat iedereen hieraan mee mocht doen; een stamboom was niet verplicht. We zijn ook nog even op zoek gegaan naar de behendigheidsbaan. Jammer genoeg hebben we deze niet gevonden. Misschien was deze al weg op het moment dat wij binnen kwamen?

Al met al een heel geslaagde dag! Als het lukt komen we de volgende keer weer. En ben je benieuwd naar de foto’s? JEe vind ze op onze Facebookpagina.

Wie is er nog meer naar deze dag geweest? En wat vond je ervan?

Liefs en tot de volgende keer!
Ester

Over de schrijver
Mijn naam is Ester Gennisse en ik ben eigenaresse van chihuahuauitjes.nl In de zomer van 2018 besloot ik fulltime ondernemer te worden om zo volop te kunnen bouwen aan het chihuahua imperium waarmee ik o.a. toffe evenementen organiseer voor chihuahua's en hun baasjes.
Reactie plaatsen