Valentijnsdag!
14 februari 2016 
in Dagboek
1 min. leestijd

Valentijnsdag!

Haaaapyyyy valentine!!!!!

Vieren jullie Valentijnsdag? Aangezien Jeroen vandaag werkt vier ik het vandaag samen met mijn andere grote liefde, Bruce. Dus eerst lekker samen uitslapen, daarna een extra lange wandeling, veel knuffels en een prima reden om mezelf vol te proppen met de repen chocola die de kerst overleefd hebben.

Bozo & BruceEn deze dag wil ik even aangrijpen om jullie te bedanken. Het is zo ontzettend leuk om jullie bezoeken aan de website te zien, jullie reacties te lezen en mailtjes te ontvangen over evenementen zodat we onze kalender nóg vollediger te maken. Zo leuk! Hierbij verklaar ik jullie, én de kleine vriendjes en vriendinnetjes tot onze valentijntjes hihi.

Oh, en een speciale valentijns shout out naar Bozo. Kennen jullie Bozo? Hier is hij, samen met Bruce:

Toen we één van de eerste keren de hondenspeeltuin in Rotterdam bezochten kwamen we een andere chi tegen. Net zo klein, ook een puppy en heeeeuuul erg speels. Bozo dus, de kleine man van Britt en Robin. Dat leverde grappige plaatjes en filmpjes op. Later noemden we het stel Ho en Mo. Tja, dat krijg je als je elkaar steeds gaat berijden 😉

Tegenwoordig, nu beiden echte mannen zijn geworden, hebben ze een haat-liefde verhouding. Ze kunnen flink naar elkaar snouwen (jaa… wie mag nou waar liggen he?) maar als het puntje bij het paaltje komt lopen de twee naast elkaar te paraderen in de speeltuin. Stoere kerels zijn het. Hebben jullie ook van die chihuahua vriendjes?

Ik ben erg benieuwd wat jullie vandaag doen! Worden jullie chi’s extra vertroeteld? Of houden jullie het bij man, vrouw of vriend/vriendin lief? Of vieren jullie helemaal geen Valentijn?

Wat je ook gaat doen, ik wens jullie een hele fijne dag!

Liefs,
Ester

Over de schrijver
Mijn naam is Ester Gennisse en ik ben eigenaresse van chihuahuauitjes.nl In de zomer van 2018 besloot ik fulltime ondernemer te worden om zo volop te kunnen bouwen aan het chihuahua imperium waarmee ik o.a. toffe evenementen organiseer voor chihuahua's en hun baasjes.
Reactie plaatsen