Terugblik en vooruitblik
02 januari 2016 
1 min. leestijd

Terugblik en vooruitblik

Happy new year!!!

En daar zit ik dan.. het is intussen 2 januari (waarom lijkt het altijd alsof 1 januari niet bestaat?!) en ik zit te bedenken wat ik dit jaar allemaal wil bereiken. Maar eerst kijk ik even terug op het afgelopen jaar.

It was a mess…

Het begin van het jaar stond voor mij in het teken van heel veel veranderingen. Positief en minder positief, zelfs vervelend. En daarom minder tijd voor jullie. Eerst zelf opkrabbelen, daarna weer focussen op dingen in het leven die je energie geven en waar je aandacht aan wilt besteden. De website heeft tijdelijk helemaal op slot gezeten. Geen blogposts, geen updates, niets. Radiostilte.

Maar zoals oma altijd zegt ‘na regen komt weer zonneschijn’. Zo ook bij mij. Na alle donderwolken en een heuse tsunami aan shit gedoe kwam er opeens een hittegolf aan positiviteit mijn leven binnen. Hoppa, leven weer op de rails en weer aandacht voor dingen die ik leuk vind. Waaronder jullie dus! Samen met Jeroen hebben ik www.chihuahuauitjes.nl nieuw leven ingeblazen. Een compleet nieuw jasje, nieuwe opties en een berg aan informatie.

En dan is 2016 nu daar.. 

Het jaar waarin wij jullie met chihuahuauitjes.nl natuurlijk op de hoogte blijven houden van alle evenementen speciaal voor (kruising)chihuahua’s. En het jaar waarin wij als doel hebben een groots chihuahua evenement te organiseren (de rest houd ik nog even geheim). Daarnaast zal ik regelmatig een blogpost met in’s en out’s over chihuahua’s voor jullie plaatsen. En zijn jullie al op de hoogte van de chihuahuauitjes nieuwsbrief? Je kunt je rechts van dit bericht inschrijven.

2015: je was heftig aanwezig. 2016: kom maar op!

Ik hoop dat jullie er net zo veel zin in hebben als ik. Ik wens jullie al het goede en hoop dat jullie dromen waarheid worden. En ik wens jullie natuurlijk heel veel gezelligheid en geluk met familie, vrienden, kennissen en jullie chi’tjes.

Liefs,
Ester

Over de schrijver
Mijn naam is Ester Gennisse en ik ben eigenaresse van chihuahuauitjes.nl In de zomer van 2018 besloot ik fulltime ondernemer te worden om zo volop te kunnen bouwen aan het chihuahua imperium waarmee ik o.a. toffe evenementen organiseer voor chihuahua's en hun baasjes.
Reactie plaatsen