arrow_drop_up arrow_drop_down
Chihuahua playday Vlaardingen header

Chihuahuauitjes Playday

13 juli 2019, Vlaardingen

Stormbaan & workshops

Spulletjes shoppen op de markt

Los spelen in de omheinde hondenspeeltuin

Datum

13-07-2019

Entree prijs

10 euro per persoon (kinderen tot 12 jaar gratis)

Tijd

11:00 - 16:00 uur

Locatie

Bronstijdpad, 3138 HE Vlaardingen

Ben jij klaar voor een dag vol sport en spel samen met je chihuahua?

Tijdens de chihuahuauitjes playday staat je chihuahua in de spotlight. Volg één van de workshops van de aanwezige instructeurs, trotseer de (agility) stormbaan, laat je chi spelen met soortgenootjes in de omheinde speeltuin en neem een kijkje op de markt. Het belooft een ontzettend leuke, gezellige en leerzame dag te worden!

Wat je mede chi-fans zeggen over de vorige chihuahuauitjes

These slides will be slide-able on the live version of your page!
''Altijd dikke pret en een leuke belevenis''
Chihuahuauitjes is een van de leukste uitjes voor je chihuahua. Zoë is er altijd bij of het nu in Zoetermeer is of in Katwijk zo gezellig altijd met de hondjes dikke pret onder elkaar een hele belevenis en er worden ook altijd hele leuke foto's gemaakt ....tot snel op het uitje pootje van mijn blije ei :D
Anneke (baasje van Zoë)
"Wij zijn van de partij en bevelen deze evenementen dan ook van harte bij jullie aan"
Wij, Patrick (PHOTOSPURS) & Saskia zijn de beheerders van Facebookgroep "ChihuahuaChoppies" (247 leden op dit moment). De door onze stadsgenote Ester Gennisse uit Zoetermeer georganiseerde chihuahua-evenementen zijn altijd geslaagd ! Wij zijn van de partij en bevelen deze evenementen dan ook van harte bij jullie aan. En de Playdate van deze zomer in Vlaardingen belooft echt TOP te worden. Het is maar dat je het weet. Graag dus tot ziens. Alle liefs - ook van Mama Change en haar tweelingdochters Chica & Celeste. xxx
Patrick en Saskia (baasjes van Change, Chica en Celeste)

Word nu gratis chihuahuafan en scoor alvast je kaartje!

Locatie & Tijden

Het evenement vindt tussen 11:00 en 16:00 uur plaats op het 1.5 hectare grote terrein van hondenspeeltuin "De Broekpolder'' in Vlaardingen.

Entree en parkeren

De entreeprijs is 10 euro per persoon. Kaartjes kunnen online worden gekocht of aan de deur (let op, pinnen niet mogelijk!). Parkeren kan bij Parkeerterrein Sportclub Victoria '04 Kooikersweg 3, 3138 HE Vlaardingen. Vanaf hier wandel je in 5-10 minuten richting het terrein.