Persoonlijke update en welkom op de nieuwe site!
01 december 2015 
in Dagboek
1 min. leestijd

Persoonlijke update en welkom op de nieuwe site!

Hello iedereen!

Jup.. dat is lang geleden. Om een lang verhaal kort te maken; mijn persoonlijke leven heeft nogal op z’n kop gestaan waardoor deze website een hele tijd op een laag pitje heeft gestaan. Intussen ben ik een vriend armer (en rijker, ha!), ben ik verhuisd, heb ik gescheiden ouders, ben ik eindelijk afgestudeerd, maak ik vorderingen op werkgebied, heb ik op Klein Curaçao gesnorkeld tussen de zeeschildpadden (hell yeah!!) en heb ik het gevoel de hele wereld weer aan te kunnen.

Kortom, Ester is back! En behalve met de benodigde bagage ook met een volledig vernieuwde website!

What’s new?

Uiteraard blijf ik jullie op de hoogte houden van alle evenementen en uitstapjes speciaal voor chihuahua’s. Maar behalve dit zal ik voortaan ook uitstapjes en uitlaatgebieden voor jullie gaan reviewen! Verder zal ik jullie via de blog op de hoogte blijven houden van mijn hersenspinsels en alle ins en outs over chihuahua’s. Maar er is meer! Ook vind je op deze website een heel nieuw chihuahua forum!

Tot slot ga je chihuahuauitjes.nl ook meer terug vinden op social media. Zo heb ik naast de facebookpagina een twitter account én een instagram account geopend! Nu we het daar toch over hebben? Volg je mij al? Zo nee, dat kan via de onderstaande (nieuwe!) links.

Uiteraard zal ik het erg waarderen als je deze website zal willen delen met mede chihuahua fans! Want hoe meer mensen, hoe gezelliger deze site! Ik hoop dat jullie er net zo veel zin in hebben als ik. En heb je vragen, opmerkingen of wat dan ook? Stuur mij gerust een berichtje of laat hieronder een reactie achter, dat vind ik erg leuk!

Liefs en tot snel!

Ester

Over de schrijver
Mijn naam is Ester Gennisse en ik ben eigenaresse van chihuahuauitjes.nl In de zomer van 2018 besloot ik fulltime ondernemer te worden om zo volop te kunnen bouwen aan het chihuahua imperium waarmee ik o.a. toffe evenementen organiseer voor chihuahua's en hun baasjes.
Reactie plaatsen