Over Chihuahuauitjes

Geschiedenis van Chihuahuauitjes

Chihuahuauitjes.nl is in 2014 opgericht vanuit de behoefte aan overzicht; er worden diverse chihuahua evenementen georganiseerd maar nergens was één centrale plaats waar alle evenementen op een rij stonden. Op chihuahuauitjes.nl is een evenementenkalender te vinden waarop alle chihuahua evenementen te vinden zijn.

 

Chihuahuauitjes werd al snel uitgebreid met een eigen evenement; het chihuahua speeluurtje in Rotterdam. Een chihuahua speeluurtje is een moment waarop chihuahua’s gezellig met elkaar los kunnen spelen op een goed omheinde en veilige locatie boordevol chihuahua-proof speeltoestellen. Inmiddels organiseer ik bijna maandelijks chihuahua speeluurtjes in o.a. Zoetermeer en Katwijk.


In 2019 gaat de eerste Chihuahuauitjes Playday plaatsvinden. Dit is het eerste dag-evenement van chihuahuauitjes.nl. De gehele dag staat in het teken van actief kunnen zijn samen met je chihuahua. Er is een markt, er worden workshops gegeven op een apart terrein, er is een pop-up honden speeltuin én bezoekers mogen de grootste chihuahua stormbaan van Nederland trotseren (ca. 400 meter!).

Producten van Chihuahauitjes

Chihuahuauitjes

De evenementen van chihuahauitjes

Chihuahuafans

De ledenomgeving speciaal voor chihuahua liefhebbers. Hier koop je ook online je tickets voor chihuahuauitjes

Chihuahuagoodies

De net gestarte chihuahua webshop! 

Team Chihuahuauitjes

Ester Gennisse

Oprichter Chihuahuauitjes.nl

Wil jij helpen bij evenementen?

Chihuahuauitjes vrijwilligers gezocht