Met Bruce op pad: golden shower
23 december 2015 
in Dagboek
1 min. leestijd

Met Bruce op pad: golden shower

En? Allemaal de storm overleefd zonder vliegende chi’s? Wij in ieder geval wel! Het leek ons leuk om Bruce even ergens uit te laten razen en besloten daarom vandaag hondenspeeltuin Bello in Rotterdam te bezoeken tijdens het speciale uurtje voor kleine hondjes.

Hondenspeeltuin Bello is een omheind gebied in Rotterdam, speciaal voor honden. Grappig, deze plaats is de eerste waar ik over schreef op deze site!

Kleine honden uurtje BelloHet was weer hartstikke gezellig! Bruce besloot al snel zijn eigen plan te trekken en lekker met andere hondjes te gaan spelen. Totdat hij ons super enthousiast kwam bezoeken met… jawel… een dikke gele vieze stinkende gele streep op zijn kop. Tja, mannen en aan elkaars territorium snuffelen he.. Bruce neemt dat heel erg letterlijk en vergeet hierbij dus regelmatig om even een stapje terug te zetten zodra een andere man zijn poot op licht. En hij was zich zelf natuurlijk van geen kwaad bewust 😉

Note to myself: ik ga snoetenpoetsers kopen. Vooral omdat Bruce regelmatig een golden shower krijgt haha. Maken jullie dat ook wel eens mee? Of is Bruce de enige kluns in ons midden? 😛

Natuurlijk zijn we ook weer heel veel chihuahua vriendjes en vriendinnetjes tegen gekomen. Altijd leuk om baasjes van andere chi’s te spreken! Oh en ik ben op slag verliefd geworden op een puppy van 7 maanden genaamd Ivy! Een langharig teefje in de kleuren bruin wit. Wat een mooi meisje *smelt*.

Oh en voordat ik het vergeet. Uiteraard hebben wij de camera erbij gepakt en wat mooie kiekjes gemaakt. En bedankt Adrienne voor het toesturen van jouw foto’s, ze staan er bij!

Komen jullie wel eens in de hondenspeeltuin?

Tot de volgende keer!

Liefs,
Ester

Over de schrijver
Mijn naam is Ester Gennisse en ik ben eigenaresse van chihuahuauitjes.nl In de zomer van 2018 besloot ik fulltime ondernemer te worden om zo volop te kunnen bouwen aan het chihuahua imperium waarmee ik o.a. toffe evenementen organiseer voor chihuahua's en hun baasjes.
Iris Lekkerkerk
Door

Iris Lekkerkerk

op 31 Dec 2015

Super leuk om te lezen! En zeker over het stukje over mn kleine Ivy! ? De foto's zijn toch nog gelukt van haar. Heel leuk! Wie weet tot de volgende chi- uitje! Liefs, Iris & Ivy

Reactie plaatsen