Chihuahuafans.nl is live! Wat is het en wat gaan we daar doen?
10 december 2018 
1 min. leestijd

Chihuahuafans.nl is live! Wat is het en wat gaan we daar doen?

Waarschijnlijk heb je ergens al wel de naam chihuahuafans.nl langs zien komen. Benieuwd wat dat nou precies is? Lees dan snel verder!

Al langere tijd ben ik op zoek naar een besloten omgeving waar we gezellig met elkaar in contact kunnen komen over onze chihuahua’s. Een plek waar we op een eenvoudige manier tips/tricks over bepaalde onderwerpen terug kunnen vinden (en niet eeuwig hoeven te scrollen haha!). Maar ook een plek waar we alle chihuahua informatie kunnen bundelen zoals filmpjes/checklists en bijvoorbeeld het grote chihuahua namenboek! Ohja, en een groep waarmee we regelmatig gezellig op pad kunnen!

En zo was chihuahuafans.nl ledenomgeving geboren 🙂

Benieuwd hoe dat er uit ziet?

kijkje in de online omgeving

Zo dus! Als je ingelogd bent (je maakt gratis een account aan op de homepage van chihuahuafans.nl!) dan zie je een overzicht met allerlei ‘boards’. Als je deze aanklikt dan kun je direct mee praten met je mede chihuahua fans!

feed-gesprekken-chihuahuafans

En… iedere keer dat jij iets post/liked/reageert ontvang je chihuahuakisses! En daarmee kun je mooie prijzen winnen 😀

mijn-chihuahuakisses

Maar dat was nog láng niet alles. Via de knop ‘online omgeving’ krijg je toegang tot e-books en video’s. En omdat we samen toch een gezellige club zijn organiseren we regelmatig chihuahuafans uitstapjes.

Kom je er gezellig bij? Aanmelden kan gratis via chihuahuafans.nl.

Tot daar?!

Over de schrijver
Mijn naam is Ester Gennisse en ik ben eigenaresse van chihuahuauitjes.nl In de zomer van 2018 besloot ik fulltime ondernemer te worden om zo volop te kunnen bouwen aan het chihuahua imperium waarmee ik o.a. toffe evenementen organiseer voor chihuahua's en hun baasjes.
Reactie plaatsen