Burgemeester Hoekstrapark, Zoetermeer
05 december 2015 
1 min. leestijd

Burgemeester Hoekstrapark, Zoetermeer

Afgelopen donderdag bezochten Jeroen en ik het Burgemeester Hoekstrapark in Zoetermeer. Een groot park middenin een rustige nieuwbouwwijk Rokkeveen in Zoetermeer. Rondom het park is voldoende gratis parkeergelegenheid. Je kan het park op verschillende plaatsen in. Verdwalen is zo goed als onmogelijk als je het meertje in het midden in de gaten blijft houden.

Burgemeester Hoekstrapark, Zoetermeer

Het park is erg goed onderhouden (schoon, bankjes en vuilnisbakken zijn netjes) en bestaat uit hele grote velden en hier en daar een stukje bos. Lekker overzichtelijk dus. Je kunt ook verschillende paden kiezen. Wij hebben diegene gekozen waar geen fietspad naast zit. Dat leek ons veiliger met de kleine man 😉 Het park is niet omheind maar de weg die om het park loopt is op zo’n grote afstand dat wij Bruce met een gerust hart los hebben gelaten. Opvallend is een grote berg aan de rand van het park. Is dit een creatieve uitspatting van een gemeente architect? Ik kan er in ieder geval geen functie voor bedenken..

Uiteraard hebben we de videocamera ook meegenomen zodat we wat sfeerbeelden voor jullie konden maken. En ik ben een wedstrijd aangegaan met Bruce; een heuse sprint deze berg op! Wil je zien wie de bergsprint wint? Of wil je mij gewoon even ongegeneerd (uit)toelachen? Het filmpje zie je hier onder.

We zagen ook dat er aan de rand van het meer een restaurant zit bij het sportcentrum, Sweet Lake Italy. We zijn hier niet langs geweest maar misschien een leuke plek om de volgende keer een kop thee met z’n allen te doen? Al met al is het Burgemeester Hoekstrapark naar mij idee een fijn park en een absolute aanrader als je een mooie wandeling met je chi wilt maken in Zoetermeer.

Over de schrijver
Mijn naam is Ester Gennisse en ik ben eigenaresse van chihuahuauitjes.nl In de zomer van 2018 besloot ik fulltime ondernemer te worden om zo volop te kunnen bouwen aan het chihuahua imperium waarmee ik o.a. toffe evenementen organiseer voor chihuahua's en hun baasjes.
Reactie plaatsen