Budget chihuahua cadeau tips #2
15 december 2015 
in Tips
2 min. leestijd

Budget chihuahua cadeau tips #2

Daar is hij dan! De tweede (en tevens laatste) budget cadeautips voor de aankomende feestdagen. Laten we snel beginnen!

Knuffels €0,99 – IKEA

Vinden jullie het ook zo leuk om in de Ikea rond te neuzen? Ik in ieder geval wel! Ik kom dan ook altijd thuis met een volle tas met leuke en handige spullen. Oh en ik verlaat de Ikea meestal ook niet zonder daar even lekker gegeten te hebben hihi. Één van de dingen die ik ook vaak meeneem zijn de knuffels van de kinderafdeling. Voor Bruce, natuurlijk! Ik ben dol op deze knuffels omdat ze klein zijn en geen oogjes of harde stukjes bevatten die Bruce van het knuffeltje af kan slopen en kan opeten. En ze zijn ook nog eens lekker budget proof! Bruce zijn favorieten zijn de ‘ratjes’ (knagen op de staart haha). Verder heb ik zelf ook het knuffeltje met het hartje op de buik. Daarnaast doneert IKEA momenteel voor ieder verkocht pluchen speelgoed of kinderboek 1 euro aan onderwijsprojecten voor kinderen over de hele wereld. Dat is dubbele winst dus!

Set mini Kong balletjes €6,49 (3 stuks) – (grotere) dierenwinkels

Ik weet nog heel goed dat ik toen Bruce een week of 10 oud was voor de lol een tennisbal weg gooide en heel hard riep ‘pak hem dan’! Ik stond dan ook even versteld toen Bruce er ook nog eens met veel enthousiasme achteraan ging! Na een paar keer oefenen had Bruce opeens geleerd te apporteren. Het viel mij op dat Bruce toch wel wat moeite had met het vastpakken van een tennisbal. Eigenlijk zijn die net iets te groot voor het kleine bekkie van een chi. Ik was dan ook super blij toen ik mini balletjes van Kong tegen kwam in de dierenwinkel. Deze balletjes zijn klein en stevig en prima geschikt voor de kleinere hondjes onder ons. Een absolute favoriet van Bruce. Kong verkoopt de mini balletjes over het algemeen in de wat grotere dierenwinkels. Ook online zijn ze te vinden, bijvoorbeeld hier.

Braingame – Diverse dierenwinkels

Heb je deze week mijn review gelezen over de Trixie Gambling Tower? Een braingame is een erg leuk en origineel cadeau. Super geschikt voor onze kleine slimme chi’tjes. De Gambling Tower kost €19,99 en hij is hier te koop.

Natuurlijk kan je ook kiezen voor een goedkoper alternatief, zoals bijvoorbeeld de bone slots van IQuties; de eerste braingame van Bruce. Een iets simpeler spel en daardoor dus prima geschikt om je chi kennis te laten maken met denkspelletjes. De review van deze braingame is trouwens ook vandaag online gekomen. Je kunt hem hier vinden. Dit hondenspel is trouwens momenteel in de aanbieding bij Bol.com. De orignele prijs is €20,99, hij kost nu €12,99!

Honden receptenbox €9,95 – Bol.com

Bruce voelt voor mij echt als een soort van kindje. Ik breng dan ook gerust wat tijd door in de keuken om een speciale maaltijd voor hem klaar te maken. Inspiratie voor koek of snoep haal ik dan vaak uit deze box. Hij bevat 50 receptenkaarten, onderverdeeld in meerdere categorieën. Boordevol ideeen dus en wat mij betreft een echte cadeautip. En als je net iets meer wilt geven kan je dit cadeau aanvullen met leuke bakvormen of bakjes. Of je koopt hem lekker zelf en geeft de snacks cadeau. Ook hartstikke leuk! De receptenbox kan hier bestellen.

Hebben jullie al leuke cadeau’s geshopt voor je chi? Of hebben jullie nog tips voor de medelezers? Laat ze hieronder achter 🙂

 

Over de schrijver
Mijn naam is Ester Gennisse en ik ben eigenaresse van chihuahuauitjes.nl In de zomer van 2018 besloot ik fulltime ondernemer te worden om zo volop te kunnen bouwen aan het chihuahua imperium waarmee ik o.a. toffe evenementen organiseer voor chihuahua's en hun baasjes.
Reactie plaatsen