Budget chihuahua cadeau tips #1
02 december 2015 
in Tips
2 min. leestijd

Budget chihuahua cadeau tips #1

Een hele goede morgen! Allemaal al druk bezig met het bij elkaar vinden van sinterklaas- en kerstcadeau’s? Hier is de cadeau stress in ieder geval al lang van start gegaan. Al ben ik wel blij dat ik dit jaar geen cadeau’s voor de hele familie bij elkaar hoef te sprokkelen. Voor beide feesten worden namelijk lootjes getrokken. Oh nu we het daar toch over hebben, ik heb een tip voor de lootjestrekkers onder ons! Via www.lootjestrekken.nl kun je online lootjes indienen (en trekken!). En er is zelfs de mogelijkheid om in te stellen wie elkaar niet mag ‘trekken’. Zo weten we nu bijvoorbeeld zeker dat Jeroen en ik elkaar niet hebben en we dus lekker samen de stad in kunnen gaan op  zoek naar een leuk cadeau. Volg je me nog? Anyway, een hele handige site dus.

Door naar waarom ik deze post typ. Want ben jij nog op zoek naar wat budget vriendelijke chihuahua cadeau’s? Neem dan eens een kijkje bij So Low. Ik was daar deze week en het viel mij op dat ze dit jaar opnieuw bergen producten voor chihuahua’s hebben. En dat allemaal voor rond de 5 euro per stuk! Zo kwam ik een bomberjack tegen, simpele t-shirts met tekst erop, regenjasjes, chihuahua lingerie (hahaha!!) en een dino pakje waarvan ze jammer genoeg Bruce zijn maat niet meer hadden.

Verder kan je daar terecht voor hippe poepzakjes (yes, ik heb ze even ingeslagen!), verschillende speeltjes (ik heb voor een euro of 4 een muis van touw gekocht met een hele lange staart, Bruce is dol op knagen aan de staart van knuffels hihi), tuigjes en lijnen.

En natuurlijk is aan ons ook gedacht. Zo heb ik een muismat met een chi erop gekocht voor €1,50 en zag ik dat ze ook spaarpotten met chihuahua’s erop verkopen. Oh en voor de studenten onder ons; ze verkopen ook schriften en schrijfboekjes met alle maten erop. Ik heb lang bij dat schap gestaan maar uiteindelijk besloten toch maar geen schriften te kopen. En nu heb ik spijt haha. Ook de schriften kosten trouwens tussen de 1 en 5 euro, erg budget vriendelijk dus.

Ik bezocht So Low in winkelcentrum Zuidplein (Rotterdam). Ik was altijd in de veronderstelling dat deze winkel alleen in Rotterdam zat. Totdat ik dus online ging kijken en er achter kwam dat er ontzettend veel So Low winkels in Nederland zijn. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde filiaal voor jou is? Check dan even de website van So Low.

En ik ben erg benieuwd naar jullie! Hebben jullie chihuauhua cadeautjes gekocht dit jaar? En waar hebben jullie dit gedaan?

Tot snel!

Liefs Ester

Over de schrijver
Mijn naam is Ester Gennisse en ik ben eigenaresse van chihuahuauitjes.nl In de zomer van 2018 besloot ik fulltime ondernemer te worden om zo volop te kunnen bouwen aan het chihuahua imperium waarmee ik o.a. toffe evenementen organiseer voor chihuahua's en hun baasjes.
Reactie plaatsen