Braingame: iQuties Bone Slots
15 december 2015 
in Gadgets
1 min. leestijd

Braingame: iQuties Bone Slots

Vandaag review ik weer een hondenpuzzel voor jullie. Dit keer de Bone Slots puzzel van iQuties.

Bij het uitpakken van deze hondenpuzzel in de vorm van een bot valt mij op dat hij gemaakt is van hout. Lekker stevig dus, en makkelijk schoon te maken! Het geheel is ook goed afgewerkt waardoor het niet gaat spliteren. In het ‘bot’ zitten ronde vakjes waarin een snoepje verstopt kan worden. Over die vakjes zitten groene ‘knoppen’ die over de vakken heen kunnen schuiven.

En dan nu door naar de test!

IQuties braingame

Bruce heeft deze puzzel best snel door. Houd hierbij wel rekening met dat Bruce regelmatig braingames doet en dus al wel snapt hoe zoiets werkt. En hij vind hem echt heel erg leuk, hij begont direct te kwispelen toen ik de puzzel tevoorschijn haalde. Leuk aan deze puzzel is dat je het snoepje steeds in een ander vakje kan leggen. Zo is geen enkel spelletje helemaal hetzelfde. En deze hondenpuzzel is, in tegenstelling tot de Gambling Tower die ik eerder reviewde, ook geschikt voor de grotere sterkere honden. Het valt mij wel op dat deze puzzel qua moeilijkheidsgraad wel vrij makkelijk is. Erg geschikt dus als een eerste puzzel voor je chi. Dat maakt dat ik hem ook heb aangeraden in de lijst van chihuhua budget cadeautips op de blog.

De iQuties Bone Slots hondenpuzzel is te koop bij Bol.com. Momenteel is hij tijdelijk niet leverbaar, maar hopelijk hebben ze hem snel weer in hun assortiment! Wat mij betreft een echte aanrader, vooral als eerste hondenspel!

 

Over de schrijver
Mijn naam is Ester Gennisse en ik ben eigenaresse van chihuahuauitjes.nl In de zomer van 2018 besloot ik fulltime ondernemer te worden om zo volop te kunnen bouwen aan het chihuahua imperium waarmee ik o.a. toffe evenementen organiseer voor chihuahua's en hun baasjes.
Reactie plaatsen