Verslag Chique Chihuahua Day in Prinsenbeek
13 maart 2016 
1 min. leestijd

Verslag Chique Chihuahua Day in Prinsenbeek

Vandaag reisden wij opnieuw af naar het zuiden van het land. Dit keer voor de Chique Chihuahua Day te Prinsenbeek. Een mooie locatie vlak naast de snelweg, Manege Overbos. Makkelijk te vinden en prima geregeld qua parkeren!

Nadat we eindelijk de juiste ingang van de manege hadden gevonden (we zijn serieus 2 keer verkeerd gelopen haha!) werden we verwelkomd in een grote binnenbak, gevuld met zand. We kregen na betaling van de entree een mooie (chihuahua!) stempel op ons hand en mochten doorlopen. Het evenement was erg overzichtelijk opgebouwd, het was ons direct duidelijk dat in het midden van de bak de keuringen plaatsvonden en er kraampjes rondom stonden. Helemaal achterin de ruimte was een ware chihuahua race baan opgebouwd; een super leuk idee!

We hebben gezellig een rondje gelopen en rondgesnuffeld tussen de verschillende chihuahua spulletjes. En wat zijn we weer leuke artikelen tegen gekomen! We kwamen bijvoorbeeld Sylvia Driesen tegen die ons haar chihuahua schilderingen liet zien en we hebben de ligzakken van Patann naai-atelier uitgetest. Leuk detail; de man die ik sprak gaf aan dat zijn vrouw al deze mandjes zelf maakt! En ze hebben een zomer- en een wintergedeelte die je zo om kunt draaien. De stof aan de ene kant is warmer dan die aan de andere, super slim bedacht! Alleen een beetje jammer dat Bruce zo afgeleid was door de andere hondjes dat hij niet wilde poseren voor een foto 😉

Al met al weer een heel gezellige chihuahua dag. Opnieuw erg druk, maar omdat de ruimte groot is hadden we hier nauwelijks last van. Ook erg prettig dat alles zo overzichtelijk was neergezet, duimpje omhoog!

Oh enne… dit keer hadden we onze camera ook bij ons. We hebben dan ook wat mooie sfeerbeelden gemaakt. Het filmpje komt snel online! De foto’s check je op onze Facebookpagina.

Zijn jullie vandaag ook naar de Chique Chihuahua Day geweest? Wat vonden jullie ervan?

Tot de volgende keer!

Liefs,

Ester

Over de schrijver
Mijn naam is Ester Gennisse en ik ben eigenaresse van chihuahuauitjes.nl In de zomer van 2018 besloot ik fulltime ondernemer te worden om zo volop te kunnen bouwen aan het chihuahua imperium waarmee ik o.a. toffe evenementen organiseer voor chihuahua's en hun baasjes.
eli kessels
Door

eli kessels

op 18 Mar 2016

hoi hoi kom de volgende keer ook bij mij langs. Ik sta daar ook met een kraam Groetjes Betty

Jeroen
Door

Jeroen

op 18 Mar 2016

Leuk Betty! Bij welke kraam kunnen we je vinden?

eli kessels
Door

eli kessels

op 18 Mar 2016

ik stond tussen de fotografe en de houten chihuahua huisjes in

Reactie plaatsen