Best Friend Event Huishoudbeurs 2016
04 maart 2016 
2 min. leestijd

Best Friend Event Huishoudbeurs 2016

Ieder jaar is het vaste prik voor mij; de Huishoudbeurs! Niets geen stoffig imago, ik ben fan! Juist hartstikke leuk al die kraampjes. Oké, op de woeste vrouwen die je omver duwen en je vervolgens aanrijden met hun trekkarretje na dan. Nu moet ik toegeven dat ik het food gedeelte toch het aller leukste vind. Lekker alles ‘proeven’. Dat proeven staat voor mij gelijk aan schaamteloos alles naar binnen proppen wat ik tegen kom. Herkenbaar?

Ohja en Jeroen was er ook bij, ik kon het niet laten om hem te introduceren in de wereld van hysterische vrouwen, lange rijen en vooral veel geld uitgeven. Wist je al dat de gemiddelde bezoeker dit jaar €93 uit gaf? Dat las ik ergens, best veel he! Al moet ik zeggen dat onze portemonnee op een of andere manier ook wel heel snel leeg raakte. En dat komt mede door waar ik jullie nu over ga vertellen.

Dit jaar ontdekte ik namelijk een heus huisdieren gedeelte op de plattegrond. Ik kan me niet herinneren dat ik dat in de voorgaande jaren heb gezien. Super leuk dus! Jup, daar moest ik eens een kijkje nemen. Die kleine man van ons kan namelijk niet verwend genoeg zijn haha.

Eenmaal in de juiste zaal kwam ik terecht in een heus dieren walhalla. Niet speciaal gericht op honden, maar wel echt op alle huisdieren.  Er waren dan ook verschillende stands met mandjes, kussens, speeltjes en eten. Opvallend; héééél veel voedsel en snoepjes. Oh, en middenin was een heuze mini kinderboerderij gebouwd. Mét lama’s en geiten! Geloof je me niet? Gelukkig hebben we de foto’s nog

Omdat ik een klein overschot heb aan mandjes, speelgoed en knuffeltjes besloot ik op zoek te gaan naar iets speciaals voor Bruce. En dat had ik al snel gevonden. Een vriendelijke man van Dierenspeciaalzaak Casper wees mij op hun nieuwste artikel; worsten. Nu had ik een soortgelijk iets al wel eens in een mini variant gezien, ik vond ze toch speciaal genoeg om eens te proberen. Zeker toen de man mij vertelde over dat dit één van de artikelen is die het snelste op raakt. Dat moet wat zeggen toch? Een review van de ‘worst’ kunnen jullie dan ook snel online verwachten!

Verder kocht ik nog een soort dentasticks, alleen dan in meerdere smaken. De normale dentasticks weigert Bruce namelijk te eten haha. Hopelijk is dit een goede vervanging!

Al met al was de huishoudbeurs ook dit jaar weer een geslaagd dagje uit. Hebben jullie dit jaar het huisdieren gedeelte ook ontdekt? En wat vonden jullie ervan?

Tot snel!

Liefs,
Ester

Over de schrijver
Mijn naam is Ester Gennisse en ik ben eigenaresse van chihuahuauitjes.nl In de zomer van 2018 besloot ik fulltime ondernemer te worden om zo volop te kunnen bouwen aan het chihuahua imperium waarmee ik o.a. toffe evenementen organiseer voor chihuahua's en hun baasjes.
Reactie plaatsen